CEO & Founder

În calitate de avocat, promovez o abordare profesionistă și transparentă în relația cu clienții mei. Misiunea mea este să asigur clienților mei înțelegerea clară a aspectelor legale, oferindu-le în același timp soluții juridice eficiente. 

 

Cu peste 15 ani de experiență în Baroul București, ofer servicii juridice specializate și asistență într-o varietate de domenii. Abordez fiecare caz cu profesionalism și dedicație, asigurând clienților soluții eficiente și adaptate nevoilor lor specifice. 

 

Sunt conștient că cele mai bune soluții și demersuri pot fi identificate numai atunci când sunt trecute prin filtrul raționamentului. Informația reprezintă poate cel mai important element determinant al convingerii. 

 

Mihai Teriș

Avocat Baroul București

 Despre noi

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim soluții juridice profesionale și eficiente pentru cazul tau ori afacerea ta sau situației cu care te confrunți. Ne angajăm  cu toată experiență și cunoștințele acumulate în domeniul juridic, oferind consultanță juridică și asistență în instanță în diverse domenii precum drept penal, drept civil, drept fiscal și dreptul familiei fără a ne limita la acestea. Cu o reputație solidă și recunoaștere în rândul clienților noștri, ne străduim să protejăm interesele clienților noștri și să le oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Valorile noastre

Valorile noastre reprezintă fundamentul pe care ne construim relațiile cu clienții noștri și ne ghidăm în fiecare acțiune pe care o întreprindem. Suntem dedicați să oferim soluții juridice profesionale și eficiente, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui client. Ne străduim să fim mereu la curent cu ultimele evoluții din domeniul juridic, pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a obține rezultatele dorite. Profesionalismul, integritatea și transparența sunt valorile noastre de bază, iar încrederea și satisfacția clienților noștri sunt măsura succesului nostru.

 Life as a lawyer

Expertiza legală pentru toate nevoile tale!

Contact

Address

Servicii juridice avocat Romania Avocat Bucuresti
Servicii juridice avocat Romania Avocat Bucuresti
Servicii juridice avocat Romania Avocat Bucuresti Avocat instanta Avocat consultanta

Maximilian Popper 43
Sector 3 București

Contact

Meniul

Urmați-ne

Servicii juridice on-line Avocat On-line in Romania și Bcuresti
Servicii juridice profesionale Teris Law Firm Avocat Bucuresti Avocat Romania
Avocat servicii juridice drept penal si drept civil
Servicii juridice Avocat succes Avocat civil Avocat Romania Avocat Bucuresti
Teris Law Firm servicii juridice, drept penal drept civil drept fiscal societati firme

Teriș Law Firm